Over mij

Hi,

Mijn naam is Veerle Kochheim en ik ben 23 jaar oud. 
Al van kleins af aan heb ik een passie voor sport. 
Vroeger deed ik aan topsport turnen. En daarnaast kon je mij ook een aantal keer per week vinden op de tennisbaan. 
Aangezien de dagen nog niet vol genoeg waren heb ik ook een aantal jaar met veel plezier aan selectie dansen gedaan, maar niet alleen dat ook het voetbalveld werd niet overgeslagen. Hier zag je mij tot dit jaar nog 3 keer in de week voorbij vliegen.  

Op mijn 16e ben ik begonnen met sporten in de sportschool. Ik genoot onwijs van de sfeer in deze branche, waardoor ik het niet kon laten om er alleen maar te sporten. Ik ben op mijn 19e daarom ook werkzaam geworden in de sportschool, waar ik verschillende lessen heb gegeven. Hier is mijn passie voor Jumping Fitness dan ook begonnen. 
Met veel plezier heb ik hier les gegeven in Jumping Fitness, BBB en Streetdance. In 2021 heb ik ook mijn officiƫle Jumping Fitness diploma gehaald, zodat ik Jumping Fitness voor mijzelf kon starten.  

Ik hou van ondernemen & organiseren, dus naast mijn bedrijfje Booty Time wat ik samen met mijn beste vriendin Yanika heb opgezet. Is het nu tijd voor mijn eigen bedrijf genaamd Jumping Fitness Haarlem. Tijdens mijn lessen zal ik mijn plezier in sport overdragen. Jumping Fitness is een feest, waarbij je aan je gezondheid werkt terwijl je ontzettend veel plezier ervaart.  

Lijkt Jumping Fitness wat voor jou? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.